КАКВО НОВО ?

 • Включи се в лятната игра на Радост Арт

  radost_art_igra

  Знаем, че всеки обича промоциите с награди, а Радост Арт обича да предизвиква радост и усмивки навред! По случай новата ни придобивка – нашия официален сайт, даваме началото на лятната игра Сайта посети и награда спечели във Фейсбук страницата ни.

  Условията за участие са:

  1. Разгледайте сайта ни и нашите ръчно изработени макети.
  2. Под картинката с условията на стената ни напишете в коментар името на любимия Ви макет и какво точно харесвате в него.
  3. Копирайте ЛИНКА на нашия сайт – www.radostart.net и го поставете публично на стената си.

  Всеки, изпълнил условията за участие, ще участва в томбола за награда-изненада от нас! Период на играта: от 1-ви до 16-ти юли. Печелившият ще бъде изтеглен и обявен на 17-ти юли! Let The game begin!

 • Добре дошли в официалния сайт на Радост Арт!

  ruchno-izraboteni-maketiДобре дошли в официалния сайт на Радост Арт! Решихме, че е време да съберем и подредим нашите ръчно изработени макети и произведения в една по-компактна и прегледна форма. Днес ще ви запознаем с различните категории:
  Макети по снимки – тук ще откриете нашето портфолио от изработени до момента макети по снимки на клиента или от Интернет. Ние от Радост Арт се стремим да изпълним идеята и визията на клиента докрай, но винаги добавяме акцент и индивидуален подход към всяка поръчка, за да се превърне всеки макет в напълно оригинален продукт, а не просто копие по снимка. :)
  Макети по наш дизайн – попадайки в тази категория, ще се убедите в безграничното въображение на Радост Арт. Представените модели са изцяло по наш дизайн, като можем да ги изработим отново.
  Декорация за дома – нова категория, която предстои да добавим в сайта. В нея ще видите най-разнообразни уникални подаръци, с които да украсите дома си: венци, плетени играчки, свещници, декорирани бутилки, кошници.